GULVPROV GALAXY BLÅ

Blå, 5x8 cm
Artikkelnummer: 654819
Vekt: 0.01
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
29 95 kr /stk
stk
GULVPROV GALAXY BLÅ
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver. Gulvprøven leveres i postkassen. Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.

Galaxy er et ensfarget teppe med en deilig struktur som passer i alle typer hjem og miljøer. De vridde fibrene gir luggen liv og bevegelse. Denne strukturen gir liv til teppet, samtidig som den er svært enkel å vedlikeholde. Galaxy har et stilsikkert utvalg av farger, to moderne grå nyanser og to myke pastellfarger. Alle disse passer perfekt i skandinaviske hjem.

Materialet i luggen er av 100 % polypropylen. Polypropylen er en syntetisk fiber med lav absorpsjonsevne. Derfor setter ikke flekker seg like lett i luggen. Hvis du likevel får en flekk på teppet, er det enkelt å vaske den bort. Teppet kan legges på gulvvarme, og det er antistatisk.

Lugghøyde: 9 mm
Total høyde: 12 mm

Teppene kan legges i kjellerrom med betonggulv, siden de er laget av 100 % syntetisk materiale som ikke kan mugne. Men de må ikke være våte over tid, siden egenskapene blir svekket. De må heller ikke brukes som gulv hvis rommet først og fremst brukes til oppbevaring.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer PROVGABL
Varemerke Fibertrone