Gulvprøve GALAXY ROSA

Rosa, 5x8 cm
ART.NR: 654820
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvprøve GALAXY ROSA

Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver. Gulvprøven leveres i postkassen. Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye vegg til vegg-teppe, slik at du kan sammenligne gulv i ro og mak.

Galaxy er et ensfarget teppe med en deilig struktur som passer i alle typer hjem og miljøer. De vridde fibrene gir luggen liv og bevegelse. Denne strukturen gir liv til teppet, samtidig som den er svært enkel å vedlikeholde. Galaxy har et stilsikkert utvalg av farger, to moderne grå nyanser og to myke pastellfarger. Alle disse passer perfekt i skandinaviske hjem.

Materialet i luggen er av 100 % polypropylen. Polypropylen er en syntetisk fiber med lav absorpsjonsevne. Derfor setter ikke flekker seg like lett i luggen. Hvis du likevel får en flekk på teppet, er det enkelt å vaske den bort. Teppet kan legges på gulvvarme, og det er antistatisk.

Lugghøyde: 9 mm
Total høyde: 12 mm

Teppene kan legges i kjellerrom med betonggulv, siden de er laget av 100 % syntetisk materiale som ikke kan mugne. Men de må ikke være våte over tid, siden egenskapene blir svekket. De må heller ikke brukes som gulv hvis rommet først og fremst brukes til oppbevaring.
Vis mer
Varemerke Fibertrone
Leverandørens artikkelnummer PROVGARO