Gulvprøve Fiskebensparkett Eik Bianco Barlinek

200x130 mm
ART.NR: 654230
Bestill en gulvprøve før du kjøper nytt gulv, så kan du sammenligne ulike gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvprøve Fiskebensparkett Eik Bianco Barlinek

Fiskebensparkett Eik Bianco er et vakkert tregulv i klassisk fiskebensparkettdekor, fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med hvit mattlakk og leveres med mikrofas på alle fire sider, som fremhever den elegante stilen.

Plankene fra Eik Bianco behøver ikke å sorteres mellom A- og B-format, noe som ellers er vanlig når det gjelder fiskebensparkett. Plankene kan derfor legges fritt, uten å måtte tenke på hvilken type plank som legges. De klikkes sammen ved hjelp av klikksystem på både kort- og langsiden. Du behøver ikke bruke lim i tillegg. Målet på hver enkelt planke er 130 x 725 mm.

Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Garanti

Ek Bianco har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. Gulvet er laget av 100 % tre og er en del av Barlineks miljøprogram der ett tre plantes for hver pakke gulv som selges.
Det kan legges gulvvarme under parketten, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Barlinek