Hage

Hos Byggmax finner du et stort utvalg av møbler til din hage til gode priser. Gi hagen din en ny harmoni med ryddig oppbevaring, nye planter og fasadedekor. Her finner du både praktiske bruksting og sandkasser eller hytter. Gjør din handel hos Byggmax, så får du gode kvalitetsvarer til hyggelige priser.

Hvis du drømmer om å få hagen pen og vakker kan vi hjelpe! Vi har alt innenfor hagestell og dekor. Om du vil ha en plante eller trenger hjelp med bassenget kan vi ordne dette for deg!
Hos oss finner du spabad, hageredskaper og alt utstyret du kan trenge for at hagen skal bli det stedet du koser deg mest!

Hos Byggmax har vi alt du kan trenge til hagen!

Å planlegge hvordan hagen skal se ut er både spennende og underholdene. Det finnes så mye man kan gjøre. Hvis du bruker dekorstein eller markstein, er det mye du kan gjøre uten at du må vente på at noe skal gro. Vi har alt innenfor uteplassen om du trenger grill, eller vil bygge terrasse. Hva med en bålpanne for den ekstra kosen ute på kveldene? Og har du tak på terrassen er det ikke problem at det regner heller.

Start allerede i dag - så blir hagen klar til sesongstart!

Vi hos Byggmax tror du klarer det! Om du ønsker å sette opp en paviljong, terrasse eller om du bare vil bygge en bålplass har vi alt du trenger. Trenger du en bod til alle hageredskapene? Vi har alt du trenger til å få satt opp en bod også. Om naboens hund løper over i hagen din, kan vi selvfølgelig hjelpe deg med gjerde, og hvis vinden plager deg har vi flere levegger til terrassen.

Hagearbeid skal være gøy!

Hos oss finner du alt du skal trenger til hagearbeid. For deg med mye plen har vi kraftige gressklippere til rimelige priser, vannslange med spreder og kantklippere som skal ta det meste. Inviter naboene til grillfest med den nye gassgrillen og vis frem din nye hage!

1638 Produkter

 1. Veisalt 25kg
  Stradasalt
  Veisalt 25kg
  Pris fra
  85 95 kr /stk
 2. TØRKET SAND 0-4MM
  25 kg
  TØRKET SAND 0-4MM
  Pris fra
  65 95 kr
 3. Pallekarm
  Natur, 120x80 cm
  Pallekarm
  Pris fra
  199   kr /stk
 4. Stakittgjerde Skagen Lux
  150x70cm
  Stakittgjerde Skagen Lux
  Pris fra
  179   kr /stk

1638 Produkter