Glassrekkverk

Et glassrekkverk skal først og fremst hindre folk i å falle ned og skade seg. Hos Byggmax finner du glassrekkverk av høy kvalitet til en god pris, så du kan gå videre i livet i visshet om at både familie og venner alltid er trygge hjemme hos deg.

   

Fordeler med glassrekkverk

Et glassrekkverk har noen fordeler som et lukket rekkverk ikke har. Hvis du har en spesielt fin utsikt vil det alltid være ekstra flott med et glassrekkverk. Hvis du har en sittegruppe på en høyereliggende veranda ønsker du kanskje ikke å kikke rett inn i et lukket rekkverk av tre. Da vil et glassrekkverk være tingen for deg. Hos oss finner du delene du trenger for å skreddersy et glassrekkverk på din veranda.

   

Elegant og eksklusivt med rekkverk av glass

Det er også manges oppfatning at rekkverk av glass høyner estetikken på eiendommen. Store glassflater har det til felles at det føles både elegant og eksklusivt. Slik er det også med rekkverk av glass. Glassrekkverk er heller ikke forbeholdt utvendige uteplasser, men kan også monteres innendørs. Velg veggfester, håndlist, glass og beslag i vårt sortiment, så får du et glassrekkverk du kan være stolt av.

19 Produkter

  1. Veggfeste Bertil
    3,5x7x7cm
    Veggfeste Bertil
    219   kr /stk

19 Produkter