Gassgriller

Hos Byggmax finner du et bredt utvalg av gassgriller til gode priser og i forskjellige prisklasser. Her finner du både større og mindre griller – se gjennom sortimentet og velg gassgrillen som passer best til uteplassen og dine behov. En gassgrill er perfekt for deg som ønsker rask og fleksibel grilling.

Fordeler med en gassgrill

Gassgrillen har mange fordeler, og totalt sett er det en grill med mange praktiske funksjoner. For eksempel er den lett å starte, og du kan kontrollere temperaturen gjennom hele grillingen. Dette gjør at du kan få virkelig gode resultater med grillen, og selve grillingen går raskt. I sortimentet finner du flere modeller i både svart og rustfritt stål, og vi har også grillstasjoner med ulike egenskaper. Husk at det kan være lurt å kjøpe en gassgrill med hjul hvis du enkelt vil kunne flytte grillen. Hvis du vil lese mer om fordeler og ulemper ved ulike griller, kan du gjøre det på “hvordan du velger den beste grillen”.

Kjøp gassgrill hos Byggmax

Du er velkommen til å finne ut mer om utvalget av forskjellige gassgriller og andre griller, som du enkelt kan kjøpe fra Byggmax. Kom til din nærmeste Byggmax-butikk eller sjekk her på nettet for å se hvilke gassgriller vi kan tilby.

Vis mer
Filter

6 Resultater

Sorter etter
Bluegaz
7 779  kr
Bluegaz
10 149  kr
Bluegaz
13 155  kr
Bluegaz
13 155  kr
Bluegaz
6 999  kr
Grand Hall
27 909  kr