Kullgriller

Kullgrillen gir deg den klassiske grillfølelsen, som er grunnen til at mange liker å grille på kullgriller fremfor andre modeller. Det hører liksom til sommeren å grille med kullgrill, og i sortimentet vårt finner du både den klassiske kullgrillen, men også større kullgriller med skorstein.

Hvorfor kullgrill?

Ingenting er som en solid, ekte kullgrill når grillsesongen virkelig starter. Den perfekte, grillede smaken kan man rett og slett ikke få på noen annen grill. Med en kullgrill trenger du ikke å håndtere gassflasker, og kull du finner omtrent overalt. Risikoen for at grillen slokner er dermed liten. En kullgrill kan imidlertid ose mer enn en gassgrill, men mange mener at dette er en del av sjarmen ved å grille med en kullgrill. Hvis du vil lese mer om fordeler og ulemper, kan du gjøre det på “hvordan du velger den beste grillen”.

Liten eller stor kullgrill

Det finnes både små og store kullgriller. En større kullgrill er i stand til å grille mer mat samtidig, mens en mindre kullgrill har mindre kapasitet. Velg den størrelsen du tror du vil få behov for. Hos Byggmax finner du flere ulike kullgriller og grilltønner. Visste du at vi også har ulike røykere eller røykgriller som enkelt kan røyke maten din?

Kjøp kullgrill hos Byggmax

Du er velkommen til å finne ut mer om utvalget av forskjellige kullgriller og andre griller, som du enkelt kan kjøpe fra Byggmax. Kom til din nærmeste Byggmax-butikk eller sjekk her på nettet for å se hvilke kullgriller vi kan tilby.

Vis mer
Filter

3 Resultater

Sorter etter
Norrlandskol
0,5kg
5  kr
Bluegaz
580x260x580
1 286 10  kr
Grand Hall
1200X800X700
22 749  kr