Stekehelle

Ingenting smaker like godt som det man lager utendørs! Hos Byggmax finner du alt du trenger (bortsett fra ingrediensene) for å lage et godt måltid ute i det fri. Med en stekehelle fra finske Muurikka kan du steke, koke eller wokke alt du måtte ha lyst på. Stekehellene finnes i flere forskjellige størrelser, og de varmes enkelt med en gassbrenner eller over et bål.

Dette bør du tenke på når du kjøper en stekehelle

Når du kjøper en stekehelle, er det viktig at du tenker på hvordan du skal bruke den. Den kan brukes over åpen ild, over grillen eller varmes som et stekebord ved hjelp av en gassbrenner. Hvis du skal bruke stekehellen over åpen ild eller til grillen, er det naturligvis viktig at du undersøker om det finnes brannfare eller bålforbud. Hvis du skal bruke en gassbrenner, er det viktig at du undersøker om stekehellen leveres med gassbrenner og gassflaske, eller om du må kjøpe det selv. Det er også lurt å ha flere brennerringer, slik at du kan justere varmen perfekt når du lager mat. Du finner alt dette og enda mer hos Byggmax.

Rengjør stekehellen

Før du begynner å bruke stekehellen, må du vaske den med varmt vann, varme den opp og la den tørke. Deretter må den behandles med for eksempel olje eller stekefett. Bruk papir til å spre ut fettet, og skrap bort brent fett. Gjenta dette 3–4 ganger til stekehellen blir mørkere og får patina. Deretter er stekehellen klar til bruk. Etter matlaging kan du rengjøre stekehellen ved å skrape bort matrestene. For å få med deg alle matrestene kan du helle i vann og koke det opp. Da blir det enkelt å skrape bort matrester som har satt seg fast. Deretter tørker du med papir, og du kan også smøre inn med olje eller fett.

Kjøp stekehelle hos Byggmax

På Byggmax har vi mange stekeheller og griller å velge mellom. En stekehelle har mange fordeler sammenlignet med å grille. Den er energieffektiv, varmes opp raskere og er enklere å rengjøre. Og i tillegg får du den samme deilige utendørsfølelsen når du lager maten. Så hva venter du på? Kjøp stekehellen din til en god pris hos Byggmax.

Vis mer
Filter

8 Resultater

Sorter etter
Muurikka
608 13  kr
Muurikka
11 954 33  kr
Muurikka
14 155 99  kr
Muurikka
13 747 19  kr
Muurikka
5 931 73  kr
Muurikka
665 96  kr
Muurikka
5 760 04  kr
Muurikka
564 93  kr