Parasoll

Hos oss finner du et stort utvalg av parasoller og solskjermløsninger, som pergolaer i forskjellige utgaver. Alltid til gode priser. Vi har løsninger i mange størrelser, slik at du kan velge hva som passer best for deg og for uteplassen, hagen eller terrassen din.

Lag en koselig uteplass under den store parasollen

Solbeskyttelse på uteplassen kan være redningen på en ekstra varm sommerdag. Med en stor parasoll og flotte terrasse- eller hagemøbler kan du lage din egen trivelige uteplass i hagen, på terrassen eller den uteplassen som passer best for deg. Du kan også pynte opp med lysslynger og forskjellige tekstiler. Det blir triveligere om du legger arbeid i at uteplassen skal være lun og hyggelig å bruke.

Hvordan montere en parasoll?

Det er enklere enn du tror å montere parasollen. Hos Byggmax kan du kjøpe parasollfot som får den store parasollen til å stå stødig og trygt, og bruker du den inkluderte bruksanvisning går raskt. Det er godt å vite at venninnetreffet eller barnebursdagen er sikret og i boks. Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å kontakte kundeservice eller en av våre lokale butikker. Stor parasoll er god å ha når sollyset er som sterkest og når du ønsker beskyttelse til storfamilien eller vennene som kom på besøk.

Du kan bygge din egen pergola!

En pergola er et ekstra lite bygg i hagen som gjør at du trives og at gjestene blir imponerte. Du sitter ute i hagen, eller på terrassen, men har likevel den ekstra, lune beskyttelsen. Pergolaen kan gjøres mer personlig ved å plante vekster som klatrer oppover veggene og til slutt gir deg vakre og duftende blomster. En lun sommerkveld med lys på bordet under en luftig og elegant pergola, eller et stort og justerbart solseil. Du kan velge om du ønsker en frittstående pergola eller en som er plassert inn mot en vegg, etter dine behov.

Vi har materialene og tipsene, og vil gjerne bidra til inspirasjonen som kan hjelpe deg gjennom monterings- og byggeprosjektet, fra begynnelse til slutt. Se vår byggeguide her.

24 Produkter

 1. PERGOLA NOVARA 10,8 M2 GOP
  Grå
  PERGOLA NOVARA 10,8 M2 GOP
  37259   kr /stk
 2. PERGOLA FLORIDA 18M2 GOP
  Grå
  PERGOLA FLORIDA 18M2 GOP
  31989   kr /stk
 3. PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP
  Grå
  PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP
  26189   kr /stk
 4. PARASOLL MED VEV Outfit
  Tre / Polyester
  PARASOLL MED VEV Outfit
  Pris fra
  499   kr /stk

24 Produkter