Hagemaskiner

Hagemaskiner fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Behøver du en hekksaks eller en gresstrimmer? Hos Byggmax har vi alt som skal til for å friske opp hagen og holde den velstelt gjennom hele sesongen.

En velstelt hage gir ekstra sommerglede
En hage steller seg ikke selv, og derfor tilbyr vi hos Byggmax et bredt utvalg av hagemaskiner. Når våren kommer er det blant annet på tide å klargjøre og vaske terrassen, som har blitt skitten etter en lang vinter. En høytrykksvasker vil da være det rette redskapet for denne jobben. Bare pass på å holde den sterke vannstrålen et stykke unna. Hvis ikke kan treverket flise opp, og vann vil trenge inn i konstruksjonen. Det samme gjelder for spyling av belegningsstein. Når uteområdet er rengjort, er det på tide å gyve løs på selve hagen. Elektriske hekksakser og kantklippere vil omforme din gjengrodde hage til den vakreste park.

Hagemaskiner som er enkle å bruke
Våre hagemaskiner er av høy kvalitet og har lang levetid. I tillegg er de enkle å ta i bruk, noe som gjør at hvem som helst kan være sin egen gartner. En hagesaks vedlikeholdes enkelt med en oljespray. En gresstrimmer behøver trimmetråd. Alt dette får du selvfølgelig tak i her hos Byggmax. Når du først er i gang med å klargjøre hagen for sommeren, er det kanskje andre ting som det kribler litt med å få gjort. Trenger huset maling? Har du et ønske om å bygge en større garasje? Hos Byggmax finner du også stiger og stillas, som vil ta dine prosjekter til nye høyder.

Få jobben gjort med hagemaskiner fra Byggmax!
Hagemaskiner er enkle å bruke og krever lite vedlikehold. Hos Byggmax finner du det du trenger for å skape en koselig tilværelse i hagen.

11 Produkter

 1. 13995   kr /stk
 2. 16795   kr /stk
 3. Pris fra
  2895   kr /stk
 4. Pris fra
  1295   kr /stk
 5. Pris fra
  1299   kr /stk
 6. Pris fra
  799   kr /stk
 7. Pris fra
  1399   kr /stk
 8. Pris fra
  899   kr /stk
 9. Pris fra
  199   kr /stk
 10. Pris fra
  98 95 kr /stk

11 Produkter