Vanning

Vanning fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Med riktig vannslange fra Byggmax, kan du gjøre hagejobben lettere. Vi har flere typer slanger og spredere, slik at du finner det riktige utstyret for å gjøre din hage til et trivelig sted.

Skap en frodig hage
Alle liker å ha en grønn plen og frodig hage. Derfor er det viktig å vanne jevnlig, spesielt i tørre perioder med lite nedbør. Mange lar slangen ligge på bakken etter bruk. Dette fører ofte til at man tråkker på slangen eller skader den på andre måter. Derfor er det lurt å bruke en slangetrommel som beskytter slangen, og samtidig er det enkelt å bare sveive den inn når du er ferdig med vanningen. En trommel hjelper deg med å unngå vridninger på slangen, og den gjør det lett å forflytte slangen. For mest effektiv vanning, vann på ettermiddag eller kveld når fordampningen er lavest. Ta vare på røttene ved å vanne rikelig, i stedet for litt nå og da.

Spreder og strålepistol gjør det enkelt
Hvis du har et større område som må vannes, kan du bruke en egnet spreder som tar et stort areal. Da slipper du å stå der selv og kan bruke tiden til noe annet. Har du et lite bed med blomster, er en strålepistol velegnet siden du kan styre trykket og strålen dit du vil. Vi har også trykksprøyter hvis du trenger å behandle busker, planter eller plen for utøy og ugress. Bare pass på å bruk riktig type arbeidstøy og beskyttelse for å unngå skadelige stoffer på huden. Vanning er ekstra viktig når du gjødsler i hagen. Ellers vil næringsstoffene fordampe, og gjødselen kan brenne røttene. Vanner du riktig, vil du få en hage som innbyr til besøk.

Vanning er enkelt med utstyr fra Byggmax
Byggmax har alt du trenger til hagestell. Med riktig utstyr blir vanning enkelt og hagearbeid koselig. Vi hjelper deg å ta vare på hagen til en billig pris.

71 Produkter

 1. Pumpesprøyte Hozelock
  7 L
  Pumpesprøyte Hozelock
  Pris fra
  249   kr /stk
 2. Skjøtekobling Hozelock
  Skjøtekobling Hozelock
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 3. Slangekoblingssett
  Serva
  Slangekoblingssett
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 4. Sprinklerpistol
  Serva
  Sprinklerpistol
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 5. Sprutepistol
  Serva
  Sprutepistol
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 6. Rundspreder Basic
  Serva
  Rundspreder Basic
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 7. Rundspreder rotor
  Serva
  Rundspreder rotor
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 8. Vannspreder Compact
  Serva
  Vannspreder Compact
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 9. Vannspreder Turbo
  Serva
  Vannspreder Turbo
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 10. Vannspreder Impulse
  Serva
  Vannspreder Impulse
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 11. Toveiskobling
  Svart, plast
  Toveiskobling
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 12. Vannstopper Hozelock
  12,5-15mm slange
  Vannstopper Hozelock
  Pris fra
  79 95 kr /stk

71 Produkter