Hydraulikkolje til Vedkløyver HLP 46 AL-KO

11 cm
ART.NR: 687276791
Original AL-KO hydraulikkolje for vedkløyvere. Hydraulikkoljen av høy kvalitet har en viskositetsgrad på ISO VG 47 og oppfyller de høyeste krav til belastning, temperatur og hastighet.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hydraulikkolje til Vedkløyver HLP 46 AL-KO

Original AL-KO hydraulikkolje for vedkløyvere. Hydraulikkoljen av høy kvalitet har en viskositetsgrad på ISO VG 47 og oppfyller de høyeste krav til belastning, temperatur og hastighet. Den gir langvarig og pålitelig beskyttelse mot slitasje og garanterer blant annet lang levetid for vedkløyveren.

Tekniske data
Hydraulikkolje, Utmerket beskyttelse mot slitasje, Høy aldringsstabilitet, Viskositet: ISO VG 46, Innhold: 1,0 liter.

Til alle AL-KO hagemaskiner, bør du alltid bruke originale reservedeler og tilbehør, så er din maskin på beste vis alltid klar til å hjelpe deg med hagearbeidet. Vi gjør oppmerksom på AL-KO spesialoljer, de beskytter bevegelige deler i AL-KO hagemaskiner fra tidlig slitasje og forbedrer ytelsen. Det riktige vedlikehold sørger for lengre levetid for hagemaskinen din, og du vil nyte godt av den veldig lenge.

Originale reservedeler fra AL-KO til hagemaskiner
Ulike oljer i forskjellige beholdere, nye kniver for kompostkvern og drivkiler for AL-KO vedkløyvere er oppført under tilbehør for kompostkvern og vedkløyver. Opplev vårt brede utvalg av tilbehør for hagearbeid og gjør-det-selv-verktøy, og overbevis deg selv om den velprøvde AL-KO kvaliteten.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Dimensjonslengde boks cm: 11 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO