Forhøy både varmen og kosen innendørs

Tin deg opp under årets kalde måneder med varme fra Byggmax. Tenk å få krølle seg sammen foran en vedovn i full fyr, og kjenne varmen og kosen flomme. Drøm så videre om rom med herlig gulvvarme som gjør det deilig å stå opp en kald morgen.

Kaminer for et nordisk klima

Klassisk eller moderne? Det velger du helt selv, mens vi sørger for at du får en vedovn uten at du må betale mer enn nødvendig. Hos oss kjøper du ikke bare en vedovn, men også pellets og ved du kan fyre med - alt for å gjøre det enklere for deg.

Fyr med bjørkeved

Vår bjørkeved  er en stor kundefavoritt. Når du fyrer med bjørk kan du regne med å få raskt fyr, da bjørkenever er lettantennelig. Bjørkeved passer dessuten perfekt til innvendig fyring, siden den sjelden slår om seg med gnister og glør.

Varme for hele hjemmet

Hvis du ønsker å varme opp hjemme har vi ikke bare herlig gulvvarme og koselig vedfyring å by på. Hos oss kan du også kjøpe varmepumpe, nye radiatorer til baderommet og vaskerommet. Om du allerede har fungerende radiatorer kan du oppdatere med estetisk radiatorerbeskyttelse eller bygge dine egne med hjelp av vår guide Bygg radiatorerbeskyttelse

Ved

 1. Ved
  Ved
  78 95 NOK /stk
 2. Opptenningsved
  Opptenningsved
  59 95 NOK /stk
 3. Pellets 8 mm
  Produktbild
  99 95 NOK /stk
 4. Trebriketter
  Trebriketter
  67 95 NOK /stk

 1. Bålkurv Denver RedFire
  Produktbild
  329   NOK /stk
 2. TREKURV U-FORM
  TREKURV U-FORM
  599   NOK /stk


Varmepumper

Radiatorer