Håndtak

Kjøp håndtak til gode priser på Byggmax. I vareutvalget vårt finner du mange og ulike håndtak til forskjellige bruksområder. Til skuffer, skap og garderober. Til kjøkken, gang og soverom. Håndtakene og knottene finnes i forskjellige former, farger og materialer og gir deg muligheten til å utsmykke hjemmet i din personlige stil. Hvorfor ikke bytte ut noen håndtak og friske opp resten av interiøret? Håndtak er med på å understreke stilen i et rom, enten du går for en romantisk stil eller stram minimalisme. Håndtakene skal både være gode å ta i og gode for øyet, og kan raskt gi billige skap og skuffer nytt liv.

Håndtak kjøkken

På kjøkkenet er det viktig at håndtakene er funksjonelle og enkle å rengjøre, da dette er et rom som blir brukt hele tiden og av hele familien. De skal være enkle å bruke for både store og mindre hender. Selv om de er praktiske kan de være stilige. Hvorfor ikke bytte håndtakene, selv om du ikke bytter resten av innredningen? Nye håndtak kan være vakre samtidig som de har en bestemt funksjon. Hos oss finner du håndtak i mange forskjellige utførelser og størrelser.

Håndtak til skap

Skap skal være enkle å åpne og samtidig fine å se på. Da må håndtaket passe både til skapdøren og resten av interiørstilen. Kanskje de forrige håndtakene dine er slitt og har blitt vanskelige å holde rene? Da kan du enkelt bytte dem med helt nye. Enten du ønsker lyse eller mørke håndtak, eller ønsker dem i metall, plast eller tre. Knotter eller ringer eller mer vanlige håndtak. Vi har utvalget!

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med kundeservice eller komme til din lokale butikk og be oss om tips og inspirasjon.

105 Produkter

 1. Lukehåndtak Habo 1129
  -
  Lukehåndtak Habo 1129
  189   kr /st
 2. Boremal Habo Plast
  -
  Boremal Habo Plast
  109   kr /st

105 Produkter