Hattehylle

Med Byggmax sine hattehyller får hodeplaggene dine et godt hjem! Enkel montering, solid kvalitet og stilig design. Ingen garderobe er komplett uten en hattehylle.

Vinteren nærmer seg

Og med vinter kommer hodeplagg. Hatter, luer, sixpence eller caps; en hattehylle er det perfekte stedet å oppbevare dine hodeplagg. Lett tilgjengelig uten å ta opp gulvplass, en slik hylle i gangen gjør det lett å organisere og plukke med seg det plagget som passer forholdene best akkurat i dag! Vårt sortiment har flere forskjellige størrelser å velge mellom, alle i lekre utførelser. Hyllene har aluminiumsgavler og rør av aluminium eller tre, og leveres umontert. Selve monteringen er gjort i en fei, da ikke mer enn et skrujern trengs for å fullføre jobben. Gjør det selv og kjenn på den gode følelsen.

Gjør det selv, raskt og rimelig

Å montere møbler er noe de fleste nordmenn har god erfaring med. Hvem har ikke svettet over en seng eller en bokhylle? En hattehylle fra Byggmax leveres raskt og enkelt umontert, men å skru den sammen vil ikke koste mange kaloriene. Skruer medfølger, og om du ikke har et skrujern allerede har Byggmax en haug å velge i! Hyllene er laget av aluminium og tre, er slitesterke og tåler en støyt. Bruk de helst ikke til veldig mye tyngre ting enn hatter, det garanteres ikke at hyllen vil bære rustninghjelmen over lengre tid. Middelalderen er forbi, men med verktøy i hånd kan hvem som helst være en DIY-ridder!

Få oversikt og orden med flotte hattehyller fra Byggmax

En hattehylle fra Byggmax gir deg høy kvalitet, rask levering og gunstige priser. Trenger du hjelp er kundeservicen på Byggmax.no alltid parat til å bistå!

Filter

1 Result

Sorter etter
Habo
600-1200mm
Fra 1 095  kr