Mineralull

Mineralull fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Få boligen varmere med mineralull fra Byggmax. Her finner du isolasjon på rull og som plater fra Glava, Paroc og Ursa. Har du betonggulv eller poteter som trenger frostbeskyttelse om vinteren? Vintermatte fra oss sørger for det.

Godt isolert bolig

Vi hos Byggmax tilbyr deg mineralull til ethvert formål. Det kan være til innervegger, yttervegger og sågar til kjølerom. Isolasjon på rull skjærer du enkelt til i den størrelsen du trenger. Legg isolasjonen på plass, på med fuktsperre og veggplater - ferdig. Kan det bli enklere? Samtidig som du får en bedre isolert bolig, demper isolasjonen også lyd. Det eneste en skal passe på er at isolasjonsmaterialet ikke blir fuktig, eller legges mot vått underlag. Produktene fra Glava kommer med en gunstig pris, samtidig som du får en utmerket kvalitet. I tillegg kan vi hjelpe deg med alt annet du trenger av materialer og verktøy.

Bedre liv med varm bolig

Å gå rundt i egen bolig å fryse er ikke noe særlig. Isolering med mineralull fikser dette og du slipper kalde rom. Samtidig gir det en økonomisk fordel over tid. Det reduserer strømutgiftene, siden huset totalt sett avgir mindre varme ut. Det er ikke noe vedlikehold med denne formen for isolasjon. Du trenger heller ikke være bekymret for at den skal sige eller endre seg over tid. Dette er et stabilt materiale. Når man har en tett bolig er ventilasjon viktig. Mange velger å installere ventilasjonsanlegg samtidig med at de isolerer. Det gir et bedre inneklima, spesielt vinterstid. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

God isolasjon og behagelig inneklima med mineralull

Mineralull gir en varmere bolig og lavere strømregning. Vi tilbyr flere varianter isolasjonsmateriale fra Glava, Paroc og Ursa til meget gunstige priser. Isoler boligen med kvalitetsprodukter fra oss.

Filter

5 Resultater

Sorter etter
Glava
Finnes i flere størrelser
Fra 48 95  kr /m2
Flere tykkelser
Fra 56 95  kr /m2
Lambda 34, 50x560x9200mm, 10,3 m2/pk
Fra 44 95  kr /m2
50x1200x3000mm, 3,6 m2/pk, Euroclass F
399  kr