Kanaltak av plast Taksats 32 mm Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687173692
Et 32 mm kanalplasttaksett er egnet for den isolerte vinterhagen som brukes fra tidlig vår til sen høst og for vinterhagen som er oppvarmet hele året.
Vis mer
Bredde:
Lengde:
Farge:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kanaltak av plast Taksats 32 mm Aluwhite

Et 32 mm kanalplasttaksett er egnet for den isolerte vinterhagen som brukes fra tidlig vår til sen høst og for vinterhagen som er oppvarmet hele året. Kanalplast kan kappes i både bredde og lengde. Profilene er laget av anodisert aluminium for holdbarhet, stabilitet og best mulig utseende. Dette kanalplasttaket leveres komplett med kanalplastplater, profiler og monteringstilbehør. Noe tilbehør/tilvalg kan kjøpes avhengig av takets utforming. Se forklaring nedenfor. Disse produktene finner du under tilbehør.

Frittstående takkonstruksjoner
For en frittstående takkonstruksjon må taksettet suppleres med endeprofiler og endestykker for baksiden av taket for å ramme inn taket. Disse artiklene finner du under tilbehør/reservedeler i nettbutikken.

Installasjon mot en vegg
Når du kobler taket til en vegg, må du kjøpe en veggbrakett. Veggbeslaget monteres i husfasaden og forsegler kanalplasttaket i bakkant slik at du får en tett forsegling mellom husfasaden og taket på vinterhagen. Veggbraketten er ekstrautstyr.

For skråtak
Når du bygger et skråtak, bestiller du to komplette kanalplasttak, ett for hver side av taket, for å få et komplett skråtak med riktig antall profiler. For å sikre en tett forsegling mellom de to takene i mønet, kjøper du møneplater og dekkplater for møneplater. Disse elementene er valgfrie. Hvis taket er frittstående, må det også bestilles en dekkplate for baksiden.

Garanti
10 års garanti som dekker lystransmisjon (gulfarging) og holdekraft.

Leveransen omfatter
Tilbehørseske med komplett monteringssett Sidekantprofiler, skjøteprofiler for panelene, endeprofil for forkanten, kraftig monteringstape for baksiden. Monteringsanvisning

Teknisk informasjon
Aluwhite Channel plasttak 32 mm Tykkelse: 32 mm Farge: Klar, Opal U-verdi: 1,2 Regelavstand: Tverrbjelker maks 2300 mm c/c - Takstoler: 1270 mm c/c. Takhelling: Takhellingen bør være ca. 10 cm/m. For mer informasjon, se monteringsanvisning.

Tilbehør/alternativer:
Aluminiumslåser Komprimerbar tetning Veggbeslag Takbeslag, dekkhette Vannavløp, takrenner Kanalplasttak med bærende profil (ved montering på taklekter).

Andre opplysninger
Profilene er laget av anodisert aluminium for lang holdbarhet, stabilitet og best mulig utseende. Beskyttende overflate: Takplasten har UV-beskyttelse. Sørg for å installere takene på riktig måte. Les instruksjonene på takplatene og behold beskyttelsesplasten på under installasjonen for å unngå å skade panelene.

Vis mer
Varemerke Aluwhite