Kanthengsler 2-pakning i rustfritt stål Habo

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687254299
Disse pålitelige hengslene i rustfritt stål sørger for at dører, luker og skap fungerer jevnt og lenge. Hver pakke inneholder 2 hengsler og nødvendige skruer for enkel montering.
Vis mer
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kanthengsler 2-pakning i rustfritt stål Habo

Disse pålitelige hengslene i rustfritt stål sørger for at dører, luker og skap fungerer jevnt og lenge. Hver pakke inneholder 2 hengsler og nødvendige skruer for enkel montering. Konstruksjonen i rustfritt stål sikrer utmerket korrosjonsbestandighet og holdbarhet.
  • Laget av slitesterkt rustfritt stål
  • Inkluderer skruer for enkel montering
  • 2 hengsler per pakke


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Rustfritt stål


Vis mer
Varemerke Habo