Komplett kjøkken

Komplett kjøkken fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Velg mellom mange flotte og praktiske kjøkkenløsninger her hos oss. Velg skapløsninger selv eller velg komplette løsninger. Valget er ditt - vi er behjelpelig med å oppfylle drømmen om det perfekte kjøkken.

Finn drømmekjøkkenet hos oss

Det er enkelt å bytte ut eldre kjøkkenløsninger med ett nytt. Her hos oss gir vi deg muligheten til å endre alt fra de små detaljene til hele kjøkkenet. Tar du en titt på våre forskjellige løsninger og design finner du garantert det du leter etter. Vi tilbyr deg skap og skuffer med praktiske løsninger i varierende utførelse. Har du lyst til å være litt dristig og moderne i valgene dine? Komplett kjøkken i hvitt og grått er et godt alternativ om du vil følge dagens kjøkkentrend. Alle løsninger fra oss kommer med en monteringsanvisning, som gir deg instruksjonene steg for steg. Gjør-det-selv-trenden gir en ekstra dimensjon til ditt fantastiske kjøkken.

Planlegg kjøkken sammen med Byggmax

Et kjøkken fra oss er et kjøkken for fremtiden. Sammen med oss og vår byggeplanlegger designer du hvordan det skal se ut. Legg inn målene på rommet sammen med mål på eventuelle vinduer og dører. Vil du samtidig bytte til pvc-vindu kan dette også legges inn. Planleggeren vil da komme med forslag til løsninger for en fullstendig design. Du får også en ferdig handleliste over hva du trenger til monteringen, for ikke å glemme et kostnadsoverslag. Komplett kjøkken vil gi boligen det lille ekstra, men det krever at du vedlikeholder og vasker riktig. Vask med rent vann og en mikrofiberklut til daglig. På vanskelige flekker kan du skrubbe med en myk klut og et mildt vaskemiddel.

Komplett kjøkken med stilfulle detaljer finner du hos Byggmax

Komplett kjøkken, stilfulle detaljer og praktiske løsninger. Mer kan man ikke kreve av et kjøkken og du finner det hele hos oss.

Vis mer
Filter

4 Resultater

Sorter etter
Black Red White
6 299  kr
Black Red White
5 299  kr
Black Red White
5 899  kr
Black Red White
5 899  kr