Skapdører kjøkken

Skapdører kjøkken fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar. Bestill nye skapdører til et eller flere skap. Her finner du skapdør i både matt og høyglans hvit samt eik.

Nytt kjøkken med nye skapdører

Det er ikke alltid at man trenger å bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å fornye kjøkkenet. Noen enkle endringer er mange ganger det eneste man trenger. Å bytte skapdører kjøkken er en utmerket løsning for dette. Her hos oss finner du akkurat de skapdørene du trenger og i flere varianter. Høyglans hvit vil gi kjøkkenet et hypermoderne utseende. Matt hvit gir et mer klassisk inntrykk, mens skapdører i eik gir eleganse. Monteringen gjør du selv og den vil gå som en lek. Følg monteringsanvisningen som alltid er inkludert for alle våre produkter. Ønsker du skapdører som kan låses? Ta en titt på vårt utvalg av magnetlås.

Byggmax hjelper deg

Vedlikehold av kjøkkeninventar er viktig for at det skal holde lenge. På et kjøkken får man en del damp og stekeos i luften. Dette setter seg på skapdører og skuffefronter. Derfor bør du vaske av kjøkkendører med jevne mellomrom med en fiberklut og vann. På vanskelige flekker kan du bruke et mildt vaskemiddel. I tillegg til å hjelpe deg med skapdører kjøkken kan vi hjelpe deg med andre små prosjekter. Kanskje vil du også ha nye dørhåndtak til kjøkkendøren eller en helt ny kjøkkendør? Uansett hva du trenger er vi behjelpelig med råd og veiledning. Samtidig gir vi deg produkter som holder i år etter år.

Det er enkelt å skape forandring med skapdører kjøkken fra Byggmax

Vi er opptatt av at du skal få gode produkter til gunstige priser. Monter skapdører kjøkken og annet med hjelp fra oss.

Vis mer
Filter

5 Resultater

Sorter etter
Black Red White
Passer til høyskapstammen, eik, 128x40cm
399  kr
Habo
24 95  kr
Black Red White
Hvit, 128x40
369  kr
Black Red White
Hvit, 128x40
399  kr
Black Red White
Høyblank hvit, passer til høyskapstammen, 128x40
399  kr