Kjedesag Batteri 36 V CS 4030 AL-KO

ART.NR: 687276924
Kraftig batteridrevet motorsag i en praktisk pakke med batteri og lader. Batteridrevet med batteriteknologi og børsteløs motor.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kjedesag Batteri 36 V CS 4030 AL-KO

Kraftig batteridrevet motorsag i en praktisk pakke med batteri og lader. Batteridrevet med batteriteknologi og børsteløs motor. Den batteridrevne motorsagen fra AL-KO har ikke bare et perfekt utseende, men takket være de kraftige motorene, det originale Oregon-sverdet og kjedet gir den også et godt sagresultat og lang levetid. Den automatiske kjedesmøringen og vinduet på oljetanken gjør også vedlikeholdet enklere. Kjedet kan enkelt strammes med et enkelt håndgrep uten verktøy. Denne maskinen er en del av Energy flex-batteriserien, og med det samme 36 V, 4 eller 5 Ah-batteriet kan du velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål. Denne modellen leveres uten batteri og lader.

Tekniske data
Batteri: Litiumion 36 V - 4 eller 5 Ah, Ladetid opptil: 4 Ah: 90 min, 5 Ah: 120 min, Tankvolum sagkjedeolje: 180 ml, Sverdlengde: 30 cm, Kjedehastighet: 16,3 +- 0,7 m/s, Kjedestramming: uten verktøy, Kjedesmøring: automatisk, Vekt: uten batteri: 4,45 kg, med batteri: ca. 5,81 kg. Kan suppleres med batteribelte: Ja. Inkludert 5,O Ah-batteri, lader C 130 Li

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

Bensin, batteri eller elektriske motorsager: For hageeiere og profesjonelle brukere
Med de kompakte kjedesagene fra butikken vår er det lett å sage ulike typer tre. For din bekvemmelighet har vi designet kjedesagene AL-KO slik at de har optimal vektfordeling og ligger ekstremt godt å hånden. Med verktøyet som er inkludert i leveransen, kan du stramme skjæreenheten og kjedet i en håndvending. Dermed kommer du raskt og enkelt i gang med jobben. For å sikre at de oppfyller et høyt sikkerhetsnivå, har kjedesagene AL-KO en systembrems med hurtig kjedestopp og håndbeskyttelse. I tillegg til mer kompakte modeller tilbyr vi også proffsager fra solo av AL-KO, med en effekt på inntil 4,7 kW. Disse egner seg spesielt godt til bruk på tykke emner og ved saging i hardtre. Bli overbevist om kraften til kjedesagene våre.

Dobbel sikkerhet
Med sikkerhetsbremse og hånd-beskyttelsesbøyle med nødstopp for kjeden er sikkerheten ivaretatt i en hver situasjon - for enkelt arbeid uten ulykker.

Perfekt balanse
På grunn av den balanserte vekten, passer AL-KO motorsagene godt i hånden. Den integrerte vibrasjonsdempingen (med bensinmodellene) gjør arbeidet behagelig.

Enkel å håndtere og vedlikeholde
Automatisk kjedesmøring og glasset på oljetanken letter vedlikehold av elektriske og batteridrevne motorsager. Luftfilteret på bensinsagene er enkelt å fjerne og rengjøre.

Spesifikasjoner
 • Nettovekt (kg): 4,45 kg
 • Emballasjens lengde i cm: 50 cm
 • Fremdrift, type: Batteri
 • Bruttovekt (kg): 5,81 kg
 • Garantert lydeffekt LwA [db(A)].: 101
 • Kategori: Komfort
 • Maks. kjedehastighet: 16.3
 • Kjedespenning: Uten verktøy
 • Type meisel: Halv meisel
 • Sagkjede: 3/8"
 • Sverdlengde (cm): 30 cm
 • Deling: 3/8"
 • Batteriserie: AL-KO 36 V
 • Maks. ladetid 5,0 Ah (min): 30 minutter
 • Maks. ladetid 4,0 Ah (min.): 20 minutter


Vis mer
Varemerke AL-KO