Klinga 3-Tannet AL-KO

25 cm
ART.NR: 687276760
Original AL-KO klippeblad med en arbeidsbredde på 25 cm for BC 260 B-S Classic, BC 4125 Comfort og BC 4535 II Premium gressklippere. Det robuste, 3-tannede skjærebladet er laget av spesialstål og gir optimale klipperesultater langs kantene på plener, beplantninger og murer.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Klinga 3-Tannet AL-KO

Original AL-KO klippeblad med en arbeidsbredde på 25 cm for BC 260 B-S Classic, BC 4125 Comfort og BC 4535 II Premium gressklippere. Det robuste, 3-tannede skjærebladet er laget av spesialstål og gir optimale klipperesultater langs kantene på plener, beplantninger og murer. Takket være kniven klippes gress, ugress og små busker alltid effektivt. Dermed får hagen din alltid et pent og representativt utseende. Det er enkelt å skifte kniv med bare noen få enkle trinn.

Tekniske data
Robust 3-tannet skjæreblad, Spesialherdet stålblad, For gress, ugress og kvist, Lang levetid, Arbeidsbredde: 25 cm.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Klippebredde kniv (cm): 25 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO