Kompostbeholder K 390 AL-KO

13.2 kg
ART.NR: 687276759
Ekstra knivsett til kompostkvernen AL-KO TCS 2500. Robuste kniver av høy kvalitet med lang levetid.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kompostbeholder K 390 AL-KO

Ekstra knivsett til kompostkvernen AL-KO TCS 2500. Robuste kniver av høy kvalitet med lang levetid. Kompostbeholder av resirkulert materiale

Tekniske data
Kompostbeholderen AL-KO K390 er laget av resirkulert materiale og har et volum på 390 l. Den 13,2 kg tunge varmekompostbeholderen har en grunnflate på 660x660 mm, en høyde på 1100 mm, to påfyllingsåpninger og en utløpsåpning i bunnen.

Til alle AL-KO hagemaskiner, bør du alltid bruke originale reservedeler og tilbehør, så er din maskin på beste vis alltid klar til å hjelpe deg med hagearbeidet. Vi gjør oppmerksom på AL-KO spesialoljer, de beskytter bevegelige deler i AL-KO hagemaskiner fra tidlig slitasje og forbedrer ytelsen. Det riktige vedlikehold sørger for lengre levetid for hagemaskinen din, og du vil nyte godt av den veldig lenge.

Originale reservedeler fra AL-KO til hagemaskiner
Ulike oljer i forskjellige beholdere, nye kniver for kompostkvern og drivkiler for AL-KO vedkløyvere er oppført under tilbehør for kompostkvern og vedkløyver. Opplev vårt brede utvalg av tilbehør for hagearbeid og gjør-det-selv-verktøy, og overbevis deg selv om den velprøvde AL-KO kvaliteten.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Nettovekt (kg): 13.2 kg
  • Dimensjonslengde boks cm: 74.5 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO