Kompostkvern Kniv Elektrisk Slice MH 2500 AL-KO

11,6 kg, 2500 W
ART.NR: 687276933
MH 2500 kverner effektivt kvist- og løvholdig hageavfall. Den kraftige motoren på 2500 W og de herdede bladene klarer grener med en diameter på opptil 40 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kompostkvern Kniv Elektrisk Slice MH 2500 AL-KO

MH 2500 kverner effektivt kvist- og løvholdig hageavfall. Den kraftige motoren på 2500 W og de herdede bladene klarer grener med en diameter på opptil 40 mm. Kompostmaterialet samles i den medfølgende 50-litersposen og kan brukes som biokompost i hagen. Den lave vekten og de integrerte hjulene gjør kompostkvernen enkel å flytte rundt i hagen.

Tekniske data
Grener max Ø: 40 mm, Elektrisk motor, oppsamlingsvolum: 50 l, Effekt 2 500 W, Knivsystem, 230 V spenning, Vekt ca. 13,5 kg kg.

Smart med hjul
Takket være rullefunksjonen i den ekstra store trakten kan kompostmaterialet fylles inn komfortabelt og uten problemer. Det integrerte håndtaket sørger for enkel transport.

God fangst
Den store, integrerte oppsamlingsboksen av ABS-plast er ikke bare ekstremt stabil i formen og ideell for transporten av kompostavfallet, den integrerte låsekontakten garanterer dessuten høyeste nivå av sikkerhet.

Står stødig
En bred kjøreramme og praktiske, store XL-hjul sørger for stabilitet og bra håndtering ved kompostkverning.

Godt utvalg
Vårens eller sommerens beskjæring av trær, hekker og busker, betyr mye arbeid i en stor hage. Vår kompostkvern overtar en stor del av arbeidet. Fordi den hjelper deg å makulere grener og annet hageavfall enkelt. I tillegg til sin ytelsesevne overbeviser kompostkvernene fra AL-KO med høy brukervennlighet og store ambisjoner for sikkerhet.

Kvern grønt avfall, kompost mer effektivt - med AL-KO kompostkvern
Alle kompostkvernene AL-KO er preget av enkel, praktisk og sikker bruk. Kvalitetsegenskaper: stabilt håndverk, et sikkert understell, kraftige elektriske motorer for 230 V og 400 V høyspenning. I tillegg bruker vi presisjonskniver, et bredt chassis for bedre bevegelighet og stabilitet, samt glidende XL-hjul for enkel bevegelse, selv i ujevnt og skrånende terreng.

Spesifikasjoner
  • Nettovekt (kg): 11,6 kg
  • Emballasjens lengde i cm: 49
  • Motorytelse (W): 2500 W
  • Bruttovekt (kg): 13,5 kg
  • Kategori: Enkelt
  • Oppsamlingsvolum (l): 50 L
  • Innsamling av materialer: Stoff 2
  • Hjul med kulelager: Nei
  • Oppsamler med nivåindikator: Nei
  • Maks. forgreninger: 40 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO