Byggmax kundservice

Er det noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine. Priser, aktuelle lagersaldoer, åpningstider og vanlige spørsmål og svar finner du på hjemmesiden vår. Vi håper at du skal finne informasjonen du leter etter. Finner du ikke svaret på akkurat det spørsmålet du har? Ta da kontakt med vår kundeservice, de ser frem til å kunne hjelpe deg.

Kundeservice har dessverre ikke mulighet til å hjelpe deg med informasjon om hvilke lengder av virke som er tilgjengelig. De kan heller ikke gi rene konstruksjonsråd eller tegninger (besøk gjerne våre prosjektsider for instruksjoner om hvordan du bygger). Ettersom Byggmax tilbyr de samme lave prisene til alle, så kan kundeservice heller ikke gi tilbud på byggematerialer.


Kontakt oss

Send inn saken din


TelefonTelefon

Ring oss
23 966 900
Man-Fre: 08-16

MejlMejl

Send e-post
[email protected] 
Svar i løpet av 48 timer på hverdager

PennaPenna

Send brev:
Byggmax – Kundeservice
C.E Berg-Hanssens gate 11
3917 Porsgrunn

Byggmax hovedkontor

OBS! Kundeservice-relaterte spørsmål besvares av kundeservice, se kontaktopplysninger over. Åpningstider, priser og aktuelt lager finner du enklest direkte her på Byggmax.no. Ettersom Byggmax tilbyr de samme lave prisene til alle, kan kundeservice eller hovedkontoret ikke ta imot tilbudsforespørsler per e-post.

For spørsmål til Byggmax hovedkontor, vennligst kontakt:

  • Ring oss (sentralbord): 0046 8 514 930 60 (Hverdager 10-16 (lunsjpause 12-13)
  • Send oss e-post: [email protected]
  • Send oss brev: Box 6063, SE-171 06 Solna
  • Org nr: 989 986 147

Leverandører

Alle leverandører, både nye og gamle, kan kontakte oss på [email protected]