Korkvinyl Eik Sjokolade SPC 5,2 mm

ART.NR: 651328
Korkvinylen Eik Sjokolade er et vanntett og slitesterkt vinylgulv med stiv komposittkjerne og et enkelt korkunderlag på 1,2 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Korkvinyl Eik Sjokolade SPC 5,2 mm

Korkvinylen Eik Sjokolade SPC 5,2 mm er et ftalatfritt vinylgulv med en stiv SPC-kjerne (Stone Plastic Composite) og et integrert korklag på 1,2 mm. Gulvet er et såkalt klikkgulv, men leveres helt uten avfasinger i kantene.

Korkvinylen Eik Sjokolade er produsert i Portugal, hvor størstedelen av alle korkplantasjer i Europa ligger. Kork framstilles gjennom kontrollert håndhøvling av barken fra korkeiken. Når korkeiken har blitt 25 år gammel, kan barken skrelles av. Deretter kan barken fra samme korkeik fjernes ca. hvert niende år, uten at treet tar skade av det. Jo eldre treet er, desto finere og tettere blir korken. Korkeiken har en levetid på rundt 200 år. Det er korken fra yngre trær, dvs. under 50 år, som brukes til gulv og komposittmaterialer.

Kork er et unikt materiale som ikke bare er naturlig lyddempende og varmeisolerende, men også ekstremt slitesterkt og holdbart/bærekraftig. Dessuten vil du oppleve at det er mykt og behagelig å gå på et gulv med integrert korklag. Kork er økologisk og 100 % resirkulerbar.

Garanti

Gulvet leveres med 15 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke i offentlige miljøer, der tilsvarende garantiperiode er 5 år. Korkvinylen Eik Sjokolade er belagt med slitasjeklasse 33, som betyr at gulvet tåler både travle hjemmemiljøer og høytrafikkerte offentlige miljøer, som kontorer og små butikker.

Det kan legges gulvvarme under korkvinylgulvet, men da må det legges aldersbestandig plast eller byggfolie som kompletterende gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Cortex
Leverandørens artikkelnummer 82001021