Krok/klemme 5210 5-pakning Habo

ART.NR: 687255760
Gjør det enkelt å henge opp håndklærne hvor som helst med disse praktiske klipsløkkene. Disse løkkene i ulike, glade farger lyser opp baderommet, samtidig som de er en smart løsning for håndklær uten standard kleshengere.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Krok/klemme 5210 5-pakning Habo

Gjør det enkelt å henge opp håndklærne hvor som helst med disse praktiske klipsløkkene. Disse løkkene i ulike, glade farger lyser opp baderommet, samtidig som de er en smart løsning for håndklær uten standard kleshengere. Klipset er utformet slik at det enkelt kan åpnes opp til 5 mm, noe som passer de fleste håndklær. Perfekt for hjemmet, treningsstudioet eller på reisen!
  • Med klips for enkel bruk
  • Åpner maksimalt 5 mm for å passe til de fleste håndklær


Selvklebende kroker for enkel opphenging
Her finner du vårt omfattende utvalg av selvklebende kroker, en perfekt løsning for alle som er på utkikk etter monteringsvennlige alternativer for oppheng av alt fra håndklær til kjøkkenutstyr. Er du på utkikk etter en håndkleholder med selvklebende design, har Habo et bredt utvalg. Habo har kroker i ulike materialer og design, slik at du kan finne den som passer din personlige stil. Her kan du utforske Habos brede utvalg av selvklebende kroker og håndkleholdere.
  • Monteringsvennlige løsninger for alle hjemmets behov
  • Stort utvalg av håndkleholdere i selvklebende design
  • Ulike materialer og utførelser for et personlig preg
  • Utforsk Habos brede utvalg til hjemmet ditt


Vis mer
Varemerke Habo