Laminatgulv Eik 1-stav Trend 7 mm

ART.NR: 13652
Et trendy laminatgulv i lys eik som er enkelt å legge. Gulvet er slitetsterkt og holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik 1-stav Trend 7 mm

Trend er et flott laminatgulv i lys eik som gir rommet et trendy utseende. Gulvet i bordformat gir rommet et mer enhetlig og eksklusivt inntrykk. Laminatgulv Trend er et gulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge, og har en lav byggehøyde på 7 mm som gjør det spesielt godt egnet ved renovering.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garanti: 20 år i hjemmemiljø, 2 år i offentlig miljø.
Vis mer
Varemerke MyFloor
Leverandørens artikkelnummer 13652