Laminatgulv Furu 2-stav Delia 7 mm

ART.NR: 13617
Et 7 millimeters laminatgulv som holder AC-klasse 3. Delia har et vakkert, levende utseende med varierte nyanser og er enkelt å legge.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Furu 2-stav Delia 7 mm

Laminatgulv Furu Delia 2-stav er et tradisjonelt gulv som frisker opp og gir lys til hjemmet ditt. Gulvbordene har varierte nyanser med levende, tydelige ådringer som gir rommet en følelse av natur og liv. Gulvet er 7 mm tykt og svært enkelt å legge.

Bestandighetsklasse

Laminatgulvet Delia holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen
Leverandørens artikkelnummer 13617