Laminatgulv Oak Mammoth Dynamic Grey 8mm

ART.NR: 13789
Et laminatgulv av høy kvalitet i fargen Mammoth Grey eik som gir rommet et lyst, trendy utseende. Gulvbordene i smalere format har avfasinger langs kantene, noe som gir et mer naturlig utseende.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Oak Mammoth Dynamic Grey 8mm

Dynamic 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv i den behagelige fargen Mammoth Grey eik. Gir rommet et friskt, trendy utseende. Bordene i et litt smalere format med avfasinger langs kantene skaper et mer naturtro utseende. Dynamic er et gulv av høy kvalitet med 15 års garanti.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Dynamic er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen
Leverandørens artikkelnummer 13789