Laminatgulv Caucasus Oak 1-stav 7mm

ART.NR: 651691
Laminatgulv Caucasus Oak 1-stav 7 mm er et klassisk laminatgulv i rustikk, men lys treinspirert design.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Caucasus Oak 1-stav 7mm

Laminatgulv Caucasus Oak 1-stav 7 mm er et klassisk laminatgulv i rustikk, men lys treinspirert design. Gulvet kommer fra den tyske gulvprodusenten Classens Style-kolleksjon, som er kjent for sine moderne overflater og dekor. Gulvet har AC-klasse 3, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 3, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen