Laminatgolv Dynamic Oak Black Truffle 8mm

8mm, Oak truffle black, AC4/32, 2,0576m2/pkt
Artikkelnummer: 13779
Vekt: 14.08
Dynamic er et laminatgulv i mørk eik som er enkelt å legge. Gulvbordene har fasinger langs sidene og et litt smalere format som styrker følelsen av et ekte tregulv.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
Org. pris 129   kr Du sparer 28 38 kr Ekstrapris 100   kr /m2
stk
Laminatgolv Dynamic Oak Black Truffle 8mm
Dynamic er et naturlig, varmt laminatgulv i mørk eik. Et plankegulv i rustikk stil med en polert og glatt finish som er behagelig å gå på. Bordene med et litt smalere format på 16 cm har fasinger langs alle sidene, noe som forsterker følelsen av et ekte tregulv.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Grey Basalt er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Legg gjerne el- eller vannbåren gulvvarme under gulvet for å redusere energikostnadene og varme føttene på vinterstid. Temperaturen skal ikke overstige 27 °C ved elbåren gulvvarme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13779
Varemerke Classen