Laminatgulv Eik Candy Brown 1-stav

AC4, 8mm, 2,06m2
Artikkelnummer: 651559
Vekt: 14.82758
Eik Candy Brown 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet av høy kvalitet har et rustikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-6 uker
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Candy Brown 1-stav
Vakkert laminatgulv i bordformat med glatt og polert finish. Følelsen av et ekte eikegulv forsterkes av fasinger langs alle fire sider, og lyse gulv gjør at rommet føles større.
Gulvbordenes mål: Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 31985
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen
DIY Category Houses & Holiday houses