Laminatgulv Eik Chiaro XXL

8x241x2174 mm, AC4/32, klikkgulv Megaloc 2.0, 3,14 m2/pk, vannbestandig
ART.NR: 651572
Laminatgulv Eik Chiaro XXL i lys eik har et bredere format på 28 cm, noe som forenkler leggingen og gir et eksklusivt, enhetlig uttrykk. Gulv av høy kvalitet som holder AC-klasse 4 og har 15 års garanti.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Chiaro XXL

OBS! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen.


Eik Chiaro XXL er et lyst og flott laminatgulv i stort format med ekstra lange og brede bord. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Det store formatet gir også rommet et eksklusivt og enhetlig uttrykk. Et gulv av høy kvalitet med en slitesterk, polert finish og fasede kanter.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc 2.0

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc 2.0. Med Megaloc 2.0 går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Vannbåren gulvvarme kan legges under gulvet. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 32922
Varemerke Classen