Laminatgulv Eik Chiaro XXL

AC4, 8mm, 2,11m2
Artikkelnummer: 651572
Vekt: 13.12
Laminatgulv Eik Chiaro XXL i lys eik har et bredere format på 28 cm, noe som forenkler leggingen og gir et eksklusivt, enhetlig uttrykk. Gulv av høy kvalitet som holder AC-klasse 4 og har 15 års garanti.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
149   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Chiaro XXL
Eik Chiaro XXL er et lyst og flott laminatgulv i stort format med ekstra lange og brede bord. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Det store formatet gir også rommet et eksklusivt og enhetlig uttrykk. Et gulv av høy kvalitet med en slitesterk, polert finish og fasede kanter.
Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm Garanti: 15 år

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32922
Varemerke Classen