Laminatgulv Eik Grigio XL

AC4, 8mm, 2,18m2
Artikkelnummer: 651564
Vekt: 10.29
Eik Grigio XL 1-stav er et laminatgulv av høy kvalitet med ekstra brede bord som er enkelt å legge. Gulvet har en varm grå nyanse av eik og polert finish. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Grigio XL
Laminatgulv Grigio XL er et flott laminatgulv av høy kvalitet med ekstra brede bord. Gulvet i imitert eik med innslag av gråtoner, gir rommet en varm og behagelig følelse. De ekstra brede bordene i bordformat har avfasinger på samtlige fire sider, noe som gir et eksklusivt og enhetlig uttrykk. Overflaten har polerte porer gjør at gulvet er behagelig å gå på.

Gulvbordenes mål: 1286 x 282 x 8,0 mm
Garanti: 15 år

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30024
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen