Laminatgulv Eik Grigio XXL

AC4, 8mm, 2,11m2
Artikkelnummer: 651569
Vekt: 13.12
Eik Grigio XXL er et laminatgulv av høy kvalitet med over to meter lange bord som er enkelt å legge. Gulvet har en varm grå nyanse av eik og slitesterk, polert finish. Det store formatet gir et eksklusivt inntrykk og gjør at gulvleggingen går raskere.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-6 uker
149   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Grigio XXL
Laminatgulv Grigio XXL er et flott laminatgulv av høy kvalitet med over to meter lange og ekstra brede bord. Gulvet i imitert eik med innslag av gråtoner, gir rommet en varm og behagelig følelse. De ekstra store gulvbordene i bordformat har avfasinger på samtlige fire sider, noe som gir et eksklusivt og enhetlig uttrykk. De store bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Overflaten har polerte porer gjør at gulvet er behagelig å gå på.

Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm
Garanti: 15 år


Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32924
Gulvsystem Click
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen