Laminatgulv Eik Old Brown 1-stav

AC4, 8mm, 2,00m2
Artikkelnummer: 651566
Vekt: 13.94
Et flott, dekorativt laminatgulv i rustikk stil med. Gulvbordene i bordformat og fasinger langs alle fire sidene, forsterker følelsen av et tregulv. Et slitesterkt laminatgulv som holder AC-klasse 4.
Ikke tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Old Brown 1-stav
Eik Old Brown er et dekorativt laminatgulv i bordformat med rustikk stil. Med dekor og treådring som minner om bord fra en gammel eik. Gulvbordene med polert overflate og fasinger langs alle fire sidene, forsterker følelsen av et tregulv.

Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm
Garanti: 15 år


Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 33678
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen