Laminatgulv Eik Toledo 1-stav

ART.NR: 651530
Eik Toledo 1-stav er et 7 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet har et rustikt utseende og en trestruktur som gir inntrykk av et børstet tregulv. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Toledo 1-stav

Vakkert laminatgulv med varme, gråaktige nyanser. Gulvet har et antikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Gulvbordene har falsede kanter langs alle sider, noe som forsterker følelsen av et ekte tregulv, og gir rommet større dybde.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen