Laminatgulv Eik Toledo 1-stav

AC3, 7mm, 2,25m2
Artikkelnummer: 651530
Vekt: 13.58
Eik Toledo 1-stav er et 7 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet har et rustikt utseende og en trestruktur som gir inntrykk av et børstet tregulv. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
119   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Toledo 1-stav
Vakkert laminatgulv med varme, gråaktige nyanser. Gulvet har et antikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Gulvbordene har falsede kanter langs alle sider, noe som forsterker følelsen av et ekte tregulv, og gir rommet større dybde.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 33747
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC3/31
imitation Eik
Varemerke Classen