Laminatgulv Farmhouse Oak 8mm Pergo

8x190x1380mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
ART.NR: 651802
Laminatgulv Farmhouse Oak 8 mm er et fint laminatgulv i mørk eik.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Farmhouse Oak 8mm Pergo

Laminatgulv Farmhouse Oak 8 mm er et fint laminatgulv i mørk eik. Dette gulvet har mye sjarm og skaper et særegent preg i hvert rom. Det er umulig å skille gulvet fra ekte tre, og det er også svært fuktbestandig. Behandlingen gjør at sprekker og kvister kan tre frem med slitte detaljer. Alle de fire kantene er faset, noe som forsterker følelsen av tregulv. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.
Vis mer
Varemerke Pergo
Last ned mer informasjon