Laminatgulv Flis Antracitt 8mm

UTGÅENDE, 8x280x604 mm, klikkgulv Megaloc, AC4/32, 2,05 m2/pk
ART.NR: 13820
Trendy klinkergulv i laminat. Gulvbordene har avfasinger samt struktur og mønster som gir en følelse av et et ekte klinkergulv i antrasitt.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Flis Antracitt 8mm

Trendy laminatflis i antrasitt. Fargene og strukturen i gulvbordene gjenspeiler uttrykket fra ekte klinker i antrasitt. Bordene har avfasinger, et praktisk format på 30x60 cm, noe som gir lavere vekt og gjør gulvet enklere å legge.

Gulvbordenes mål: 605 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet er slitesterkt og holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt og lettstelt i hjemmemiljøer med normal eller hard slitasje, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen