Laminatgulv Kofa 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/pk, AC5/33, vannbestandig, Sensa Skyline
ART.NR: 651953
Sensa Skyline er en gulvkolleksjon som består av klassiske dekordesign som bidrar til romslige, men diskrete rominntrykk
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Kofa 8 mm

Laminatgulvet Sensa Skyline er en del av Sensa Skyline-gulvserien, produsert av den tyske gulvprodusenten Classen. Sensa Skyline er en gulvkolleksjon som består av klassiske dekordesign som bidrar til romslige, men diskrete rominntrykk. Gulvene i Sensa Skyline-serien har skrå kanter for å fremheve plankene og deres struktur. I tillegg til at de er slitesterke, er gulvene også vannbestandige, forutsatt at de legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystemet Megaloc 2.0.

Slitestyrke
Gulvet har AC-klasse 5. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti
Gulvet har livstidsgaranti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i alle miljøer. Det kan legges vannbåren varme under gulvet (ikke elektrisk), forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Sensa