Laminatgulv Morning Oak 8 mm

8x190x1200 mm, klikksystem PerfectFold™, AC4/32, vannbestandig, 1,6 m2/pkt
ART.NR: 651849
Laminatgulv Morning Oak 8 mm er et slitesterkt og vannavstøtende laminatgulv i lysegrått som er en del av Perstorp-serien fra gulvprodusenten Pergo. Gulvet har en litt polert tekstur i overflaten og en silkematt finish.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Morning Oak 8 mm

Laminatgulv Morning Oak 8 mm er et lysegrått og elegant laminatgulv som skaper en romantisk og behagelig karakter. Gulvet er vanskelig å skille fra ekte tre. Morning Oak har en klassisk lengde på planken og har en litt polert tekstur i overflaten som følger trekorningen i alle detaljer, og en silkematt finish. Takket være AquaSafe-teknologi er dette gulvet ekstra motstandsdyktig mot vann og søl. Dette gulvet er perfekt for ethvert hjem!

Morning Oak 8 mm inngår i Pergos Perstorp-serie. Gulvene i Perstorp-serien utmerker seg ved å være ripebestandige på grunn av den patenterte overflatebehandlingen TitanX™, og ved å være vannbestandige muliggjort av Pergos Aquasafe-teknologi. Samtlige gulv i Pergos Perstorp-serie kommer uten avfasninger.

Med utgangspunkt i svenske Perstorp AB er Pergo i dag nesten synonymt med høy kvalitet og slitesterke gulv av høy kvalitet over hele verden. I tillegg til å ha funnet opp det moderne laminatgulvet, er selskapet også ansvarlig for en rekke patenterte innovasjoner, blant annet TitanX, overflaten som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-vinylgulv, samt PerfectFold, en teknikk for legging som drastisk reduserer tiden det tar å legge gulvet.

Ripebestandig

TitanX™ overflatelaget har et ekstra lag med aluminapartikler som gir den beste beskyttelsen mot riper på markedet. Dette betyr at Pergo-gulvet beholder glansen lenger enn andre laminatgulv.

Aquasafe

AquaSafe skaper en forseglet overflate – helt ned i skråkantene – som effektivt hindrer vann i å trenge inn i gulvet.

Slitestyrke

Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer i hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Legging og garanti

Gulvet leveres med 25 års garanti, forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Tilsvarende garantiperiode for offentlige miljøer er 5 år. Garantiperioden for vannbestandighet er 5 år. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag. Laminatgulv Morning Grey Oak 8 mm er svanemerket og EU Ecolabel-merket.

Vis mer
Varemerke Pergo