Laminatgulv New England Oak 8mm Pergo

8x190x1380mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
Artikkelnummer: 651801
Vekt: 13.9
Laminatgulv New England Oak 8 mm er et fint laminatgulv i beige eik.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-5 hverdager
299   kr /m2
stk
Laminatgulv New England Oak 8mm Pergo
Laminatgulv New England Oak 8 mm er et fint laminatgulv i beige eik. Dette gulvet har mye sjarm og skaper et særegent preg i hvert rom. Det er umulig å skille gulvet fra ekte tre, og det er også svært fuktbestandig. Behandlingen gjør at sprekker og kvister kan tre frem med slitte detaljer. Alle de fire kantene er faset. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.
Raske fakta
Varemerke Pergo