Laminatgulv Pine 1-stav Natur 8mm

8 mm , AC4/32, 2,131m2/pkt
Artikkelnummer: 13730
Vekt: 14.96
Pine 1-stav natur er et vakkert laminatgulv som ligner på det klassiske furugulvet, og er enkelt å legge. Gulvet er slitesterkt og tåler høy trafikk.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
99 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Pine 1-stav Natur 8mm
Laminatgulv Pine 1-stav natur gir rommet en følelse av et vakkert, gammelt furugulv. Gulvet er 8 mm tykt med en base av miljøvennlig HDF. Leggingen er enkel takket være de limfrie fugene.

Bestandighetsklasse

Gulvet er slitesterkt og holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt og lettstelt i hjemmemiljøer med normal eller hard slitasje, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13730
Varemerke MyFloor