Laminatgulv Rio Grande XXL 8 mm

8x241x2174 mm, AC4/31, 3,143 m2/pk
ART.NR: 137105
Laminatgulvet Rio Grande er et lunt og naturtro laminatgulv i XXL-format.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Rio Grande XXL 8 mm

Laminatgulvet Rio Grande XXL er et stort laminatgulv i unik treimitasjon. Dekoren på gulvet gir en fredelig og varm fornemmelse, samtidig som rommet blir litt eksotisk. I tillegg til å være slitesterkt, er gulvet også vannbestandig, forutsatt at det legges på riktig måte i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystem Megaloc 2.0.

Slitestyrke/klasse

Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti

Gulvet leveres med 20 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.

OBS! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil (art. 137102), kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen.
Vis mer