Laminatgulv Rusting Coltage 1-stav

UTGÅENDE, AC4, 8mm, 2,06m2
Artikkelnummer: 651554
Vekt: 15
Rusting Coltage 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet har et rustikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Rusting Coltage 1-stav
Grånyansert laminatgulv med ekstra brede bord i imitert eik. De brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, samtidig som det gir rommet et enhetlig uttrykk.
Gulvbordenes mål: 1286 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 29656
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
Varemerke Classen