Laminatgulv Visiogrande Concrete 8mm

ART.NR: 651688
Laminatgulv Visiogrande Concrete 8 mm er et stilrent laminatgulv i en fliseinspirert design.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Visiogrande Concrete 8mm

Laminatgulvet Visiogrande Concrete fra Classen er et laminatgulv i stein-/klinkerimitasjon, som på grunn av det realistiske utseendet kan endre karakteren og dynamikken i rommet der det blir lagt. I tillegg til å være slitesterkt, er gulvet også vannbestandig, forutsatt at det legges på riktig måte i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med et moderne klikksystem kalt Megaloc 2.0.

Slitestyrke/klasse

Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti

Gulvet leveres med 20 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.

Obs! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil (art. 651688), kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen."
Vis mer
Varemerke Classen