Laminatgulv Visiogrande Marbella 8mm

8x160x1286, 2,058 m2/pk, AC4/32, klickgulv Megaloc
Artikkelnummer: 651683
Vekt: 14.34
Laminatgulv Visiogrande Marbella 8 mm er et vakkert mønstret laminatgulv i stilig Marrakech-inspirert versjon
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
199   kr /m2
stk
Laminatgulv Visiogrande Marbella 8mm
Laminatgulv Visiogrande Marbella 8 mm er et vakkert mønstret laminatgulv i stilig Marrakech-inspirert versjon. Gulvet kommer fra den tyske gulvprodusenten Classens Visiogrande-kolleksjon, som er kjent for sine autentiske overflater og dekor. Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Varemerke Classen