Laminatgulv XXL Horizon 8mm

8x241x2174 mm, 3,143 m2/pk, AC4/32, klickgulv Megaloc, vannbestandig
ART.NR: 651695
Laminatgulv XXL Horizon 8 mm er et moderne laminatgulv i XXL-format, dvs. at hvert bord er 2174 mm langt og 241 mm bredt, noe som gjør at rommet virker lengre, og det har en lys, treinspirert design.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv XXL Horizon 8mm

Laminatgulv XXL Horizon 8 mm er et moderne laminatgulv i XXL-format, dvs. at hvert bord er 2174 mm langt og 241 mm bredt, noe som gjør at rommet virker lengre, og det har en lys, treinspirert design. Gulvet kommer fra den tyske gulvprodusenten Classen, som er kjent for sine autentiske overflater og moderne dekor. Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Obs! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil (art. 651695), kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen."
Vis mer
Varemerke Classen